Back to search results

Oh Restaurant
13,520

Chef Cédric Sorton brengt een moderne keuken gebaseerd op seizoensproducten. Koningsdorade bewerkt hij als gravlax en wordt gecombineerd met gel van Aperol Spritz en verveine. Bij vitello tonnato serveert de chef stukjes kort gebakken tonijn als extra accent. Vangst van de dag is roodbaars die correct gebakken op het bord verschijnt en hij verrijkt met sauce vierge. Alle borden krijgen een persoonlijke toets mee en worden afgewerkt met verse kruiden.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:30 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:30 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:30 — 19:00-21:00
Vrijdag Gesloten — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:30 — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Cédric Sorton Chef
Marine Rosey Sommelier, Gastvrouw

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Julia

13,520

Grill De Vette Os

1320

Olijfboom

1320