Back to search results

Nils
1420

Op het gelijkvloers van een charmant boetiekhotel serveert chef Nils Van Dievoet geraffineerde en verzorgde gerechten. Gastvrouw Sofie Demuynck zorgt voor een uitstekende en ingetogen bediening. Het degustatiemenu start met amuses waaronder vers gepelde grijze garnalen bedolven onder schuim van karnemelk opgepept met een vleugje wasabi. Coquilles zijn elegant in een krans van bloemkool en pompelmoes gepresenteerd en afgewerkt met citrusvinaigrette. De chef toont verder zijn vakmanschap met perfect gegaarde eend en krachtige wildjus met hints van gember en vintage sojasaus.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Zaterdag 12:00-13:30 — 19:00-20:15
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Mondieu

14,520

Carcasse

14,520

M Bistro

14,520