Marquize
13,520

Na twintig jaar lieten Patrick Noël en Heidi Vandewalle hun restaurant over aan chef Pieter Van Rompaey en gastvrouw Kelly Ponjaert. Ze overtuigen ons meteen van hun kunnen met behoud van de vorige quotering. We genieten van een klassiek georiënteerde keuken die de chef graag aan tafel komt toelichten. Gebakken lotte charmeert met crème van knolselder en girolles en pleziert door een licht gerookt aroma. Technisch vermogen toont de chef met zijn bereiding, versnijding en presentatie van wilde fazant. Zowel qua smaak, sappigheid, textuur en garnituur van boschampignons, aardpeer, pommes dauphines en fine champagne saus wordt zijn bereiding als subliem ervaren.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 19:00-20:15
Donderdag 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Vrijdag 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Zaterdag 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Zondag 12:00-13:15 — Gesloten

Team

Pieter van Rompaey Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Da Claudio

1320

Au Bistro

1320

Flavie's Tafel

1320