Marquize
1420

In deze typische, chique ingerichte kustvilla zijn chef Patrick Noël en echtgenote Heidi inmiddels bijna twintig jaar actief. Hij kan bogen op een breed oeuvre waar zowel plaats is voor Belgische als Franse klassiekers als minder voor de hand liggende bereidingen. Garnaalkroketten uit eigen atelier zijn warm aanbevolen net als een prima vissoep verrijkt met rouille en broodkorstjes. Tajine van Ibérico varkenswangen waarbij dadels, olijven en kappers als natuurlijke smaakaanjagers dienen, is een voorgerecht dat op brede culinaire interesse wijst. Net als een bereiding van jonge tarbot in Thaise rode linzensoep, gedoseerd opgepept met chili-olie.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-13:30 — Closed
Friday 12:00-13:30 — Closed
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:30 — 19:00-20:30

Our partners

Similar Restaurants

Vlass

1420

Mbistro

14,520

Mondieu

14,520