Met secure cuissons, zorgvuldig gekozen producten en verleidelijke smaakaccenten heeft de nog jonge chef Lize Willems al meteen haar signatuur neergezet. Met een achtergrond als voormalig chef-patisserie in de keuken van topchef Ralf Berendsen heeft dit ontluikende talent vlak bij de basiliek van Tongeren haar eerste restaurant geopend. Tot voor kort gecoacht door een van de beste chefs van het land lijkt ze door diens geraffineerde en intense keuken prima geïnspireerd. Bij zachte en krokante inktvisringen voorzien van lichte korst serveert ze een excellente saus met perfecte balans tussen basilicum en look. Al even beheerst is een klassieke bereiding van witte asperges op Vlaamse wijze met vers gepelde noordzeegarnalen die aangenaam zacht blijft nazinderen. Hoeft het te verwonderen dat een dame blanche met zo’n precieus werkende handen in de keuken eveneens aan de verwachtingen voldoet. De wijnkaart toont potentieel, zal allicht snel groeien en bevat al Haspengouwse bubbels die per glas geschonken worden. De eerste koksmuts is een feit.