Les Gribaumonts
14,520

In dit elegant 18de-eeuws pand met eigentijdse inrichting brengt lady chef Lisa Calcus een verfijnde en originele seizoenskeuken. Baby zeeduivel met tuinbonen en bonen afgewerkt met romige fumet is een toonbeeld van sobere elegantie. Meer uitgesproken is het varkensvlees in drie bereidingen – gebraden filet, gekonfijt buikspek met ingekookte jus, gestoofde schouder in conchiglioni – maar ook heel puur van smaak. Nicolas Campus zorgt voor trefzekere wijncombinaties die hij uit zijn rijk gevulde wijnkelder haalt met daarin tal van ontdekkingen. Samen houden ze de ziel en spirit van deze zaak in stand, waar eenvoud en oprechtheid zeer goed tot uiting komen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Lunch
Woensdag Lunch
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

Lisa Calcus Chef, Eigenaar
Nicolas Campus Sommelier, Eigenaar

Awards

  • Sommelier van het Jaar 2025
  • Jonge Chef van het Jaar 2009
  • Wijnkaart van het Jaar 2007

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Table du Boucher

1420

Oscar

12,520

Origines by Celine

12,520