Dat Kristof Timmermans en Tijs Coessens een sterk duo vormen, dat hebben we de voorbije jaren al ervaren. De jongste maanden lijkt de tandem nog een versnelling hoger geschakeld te hebben. In hun verzorgd ingerichte pand was het genieten van een zuivere productkeuken. Zo serveerde chef Timmermans een meer dan geslaagd voorgerecht rond gerookte paling, Granny Smith appel en rammenas. Een knappe kruidensaus sloeg de brug naar de bekende paling in het groen: een smeuïg, smakelijk geheel. Ook bij mooi gegaarde griet, paimpolbonen, venkel en bouillabaisse blijft het hoge niveau aanhouden. Bij filet pur van kalf valt op hoe de chef garnituren in verschillende structuren op het bord verweeft: zo brengt hij maïs natuur, als popcorn en als polenta. Een saus van waterkers brengt een frisse toets. Diezelfde werkwijze past hij met succes toe in een nagerecht rond pruimen, pistache en citroen. Dit sterke duo bekronen we graag met een tweede koksmuts!