Back to search results

Les Abris
14,520

De even strak opgebouwde als fris ogende borden van Kristof Timmermans en Tijs Coessens blijven voor culinair plezier zorgen. Producten worden zorgvuldig gesublimeerd. Zoals een zeer smaakvol gebracht stuk griet met eenvoudig garnituur van tomaat en venkel, met ponzu als verfijnde, natuurlijke smaakaanjager. Alle ingrediënten krijgen op hun borden evenveel aandacht. Een correct gebakken stuk entrecote moet daarom de honneurs delen met de typische eigenheid van Roscoff ui, wilde broccoli en girolles.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-20:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Two Cooks

1420

De Vijf Seizoenen

14,520

Apriori

1420