Back to search results

L'Epicurien
13,520

Sébastien Brela verwent levensgenieters met een geraffineerde keuken, rijk aan smaak. Het bladerdeegje met sot-l’y-laisse van kip met gebakken asperges in schuimige bouillon met Parmezaanse kaas en truffel is daar een goed voorbeeld van. Net zoals de krokant gebakken kalfszwezerik op gestoofd witloof met venkel en pak choi, versterkt door jus met bonenkruid en gekonfijte sinaasappel. Een gedurfd contrast van aroma’s en texturen. Met creaties zoals deze en prijzen die zeer schappelijk zijn, is het keer op keer genieten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Zaterdag Gesloten — 18:30-20:30
Zondag Gesloten

Team

Sébastien Brela Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Aux Etangs

13,520

La Chapellerie

13,520

Au Dos de la Cuillère

1320