L'Entretien
13,520

Robin Haquenne had geen betere plek kunnen vinden dan deze lichtovergoten ruimte om zijn creativiteit te uiten. Zijn kookstijl is seizoensgebonden en uitermate verzorgd. Getuige daarvan is de consommé van garnalen met 5310, een lokaal bier, die de sappigheid van een stukje gerookte zalmfilet versterkt. Met de krokant gebakken kalfszwezerik met schorseneer stijl carbonara afgewerkt met truffels van het seizoen gaat hij nog een stapje verder. De originele cocktails van Amaury en beknopte maar prima wijnkaart maken de smaakervaring compleet. Tip: je kunt er ook ontbijten.

Openingstijden

Maandag 08:00-17:00
Dinsdag 08:00-17:00
Woensdag 08:00-17:00
Donderdag 08:00-17:00
Vrijdag 08:00-17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Au Tour du Vin

1320

Michel

1320

Les Terrasses de l'Écluse

1320