L'élixir des sens
1320

In zijn Brabantse restaurant is Pierre Disneur al enkele jaren bezig met de vernieuwing van zijn concept. De lounge en het terras achteraan nodigen uit tot ontspannen tafelen. Huisgemaakt is de norm van de chef. De zeevruchten worden rechtstreeks uit Frankrijk aangevoerd. Dat proef je in de verse carpaccio van langoustine met nori en de rozet van zalm, tonijn, hazelnoot en yuzu. Probeer zeker de zeebaars in zoutkorst, met daarbij nantuasaus waarin je duidelijk rivierkreeftjes proeft.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Brasserie du Lac

1320

Di Vini e Cucina di Giuseppe Santoro

1320

Tero

1320