Back to search results

Le Kok sur Mer
1420

Jean-Philippe Furnémont serveert een seizoenskeuken op basis van zoveel als mogelijk lokale producten.  Als hapje opent hij sterk met tartaar van West-Vlaams rood rund, oester en basilicumcrème. Stukjes gerookte makreel serveert hij met rode ui, groene boontjes en mosterdzaadjes tussen twee krokantjes en is afgewerkt met crème van ganzenlever. Filet van jonge eend komt correct gebakken met verschillende structuren van wortelen en krachtige jus van het gevogelte. Het gerecht is knap afgewerkt met tempura van shiso wat voor een extra aangename toets zorgt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

De Kruidenmolen

1420

Côté Préféré

1420

Onism

1420