Te vinden in het centrum van een van de mooiste dorpen van Wallonië is dit hotel-restaurant van Aurore en Mario Elias een van de beste van het zuiden van het land. Logeren en/of eten bij hen is jezelf onderdompelen in een sfeer van rust en proeven van creatieve en geraffineerde gerechten die van elke maaltijd een uitzonderlijk moment maken. Vanaf de aperitiefhapjes legt de chef de lat hoog met een rillette van zalm met paprika en tartaar van aardbeien, gevolgd door een ravioli van knolselderij gevuld met eendenconfit. De chef heeft de gewoonte om gasten mee te nemen op een culinaire reis boordevol smaken en veel creaties in twee bereidingen voor te stellen. Zo wordt met miso gemarineerde tonijn voorgesteld in een saus van karnemelk met een puntje wasabi, vergezeld van een granité van komkommer en zwarte bes. Het tweede bord is meer oosters geïnspireerd en is een jangajji van augurk omringd door dashi, katsuobushi en fijne gelei van limoen. De kalfszwezerik van daarna is perfect bereid en komt met diverse texturen van rode biet. Wat de reebok betreft, die is niet alleen perfect rosé maar bezit ook een intense jus. Als dessert verrast Mario Elias met verschillende structuren van framboos met een brunoise van venkel en Mexicaanse dragon. Een opmerkelijk dessert dat, net zoals de volledige maaltijd, ons doet besluiten een hogere score toe te kennen.