Deze comfortabele kasteelhoeve, waar Aurore Elias haar gasten welkom heet, heeft een rustieke en toch eigentijdse uitstraling. Door de grote glaspartijen hebben we uitzicht op het groene landschap rondom. Mario Elias koppelt authenticiteit aan moderniteit en stelt een creatieve kookstijl voor met de focus op lokale producten waaraan hij Aziatische accenten toevoegt. De toon wordt gezet vanaf de aperitiefhapjes met opvallend uitgebalanceerde smaken. Een hoogtepunt van de maaltijd is de gedurfde bereiding met asperges van Stéphane Longlune. Groene asperges worden verwerkt tot kimchi en gecombineerd met rillettes van gerookte vis, een ragfijne combinatie tussen het krokante en friszure van de asperges, gecounterd door een vleugje daslook. De Cailloux de Morville, een regionale kaas, zorgt op zijn beurt voor een rijk en romig accent. Het duifje gerijpt met honing van Wéris met gerookte en geroosterde rode biet, inclusief de gekonfijte boutjes met opgelegde kampotpeper, in ons bijzijn gerookt op een touia (kleine barbecue), net zoals het dessert rond aardpeer, koffie en chocolade, illustreren opnieuw dat deze chef smaken kan combineren zoals geen ander. Tegelijk blijft sommelier Jonah Elias zijn vakmanschap verder uitbreiden. Aarzel dus niet om je te laten adviseren wanneer je een keuze moet maken van de eclectische wijnkaart. Een tip is om je bezoek te verlengen en te verblijven in dit fraaie etablissement.