Laurent Moutoy
1320

De dynamische Laurent Moutoy verleidt zijn klanten vanuit een klein zaaltje naast de open keuken met bistronomische gerechten van de terroir. We beginnen met elegante amuses, gevolgd door een tartaar van rivierkreeft met wortelen in diverse texturen en een gel van garnaalbisque. Het lamsvlees wordt geroosterd en geserveerd in een kroket, met lokale groenten en een fijne jus van steranijs. We eindigen met gebakken abrikozen met chantilly room die geparfumeerd is met verbena en vanille-ijs.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Laurent Moutoy Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Baguettes et Fourchette

13,520

7ICI

1320

Via Novi

1320