Zomer en winter biedt dit majestueuze pand in Anglo-Normandische stijl een prachtig decor voor een gastronomische maaltijd of een weekendverblijf. Deze plek is gemaakt om een indruk achter te laten. Een geraffineerd kader, een attentvolle service en een voorbeeldige keuken, daar kan u alvast op rekenen. Chef Olivier Tucki voelt zich hier als een vis in het water. Gasten ontvangen, helpen bij de service, hij doet het allemaal. Zijn gerechten vertellen het verhaal van zijn producenten en hun terroir. Zoals de Bretoense kreeft met gekonfijte tomaat en een salade van knapperige venkel die opgefrist wordt met een reductie van tomaat met Banyuls azijn en een consommé van kreeft. Dat geldt ook voor de goud gegrilde kalfszwezerik met cantharellen en een moelleux van erwtjes van de Desnié boerderij, waarbij we de intensiteit van de saus van kalfsbouillon met vin jaune zeer geslaagd vonden. Twee prachtige gerechten!
Certains dimanche la Maison organisant un grand brunch de 12H à 15