De betoverende omgeving van deze luxueuze en comfortabele hostellerie nodigt uit om te ontsnappen aan alle sleur, met de nadruk op het culinaire en dat in een intieme ambiance. Chef Olivier Tucki is een adept van seizoensproducten en kiest steevast voor lokale producten en ingrediënten. Hij brengt een genereuze kookstijl, zonder dat die aan elegantie inboet. De maaltijd start met verfijnde aperitiefhapjes zoals cromesquis van oesters met tartaarsaus en rillette van sardines met mosterd. Tomaten van het seizoen schitteren naast rauw rundvlees van La Ferme Misse en bij spinkrab met een geraffineerde sabayon van het koraal. Een dikke plak gebakken eendenlever met vijgen uit Solliès en kwartel met truffel gaan een dessert met wilde bosbessen uit de Hoge Venen vooraf. Een prachtige afsluiter van een culinaire uitstap gekenmerkt door heel precieze kooktijden en fraaie combinaties onderling. De ideale plek voor de liefhebbers van verfijnd tafelen.
Certains dimanche la Maison organisant un grand brunch de 12H à 15