Back to search results

La Tâche
1220

Chef, gastheer en sommelier Olivier Monbailliu heeft in zijn restaurant alles goed onder controle wanneer hij zijn gasten een vijfgangenmenu serveert. À la carte of een kortere menu zijn niet mogelijk. Smaakvolle grote kroket van garnalen met fijne garnituur van bergamotgel, enkele vers gepelde garnalen en correcte minisalade verrijkt met gebroken garnalenkroepoek. Fijne veggie pastagerechtjes met beukenzwammetjes en verder tataki van tonijn in zachte dashi.

Openingstijden

Maandag 12:00-15:00 — 18:30-00:00
Dinsdag 12:00-15:00 — 18:30-00:00
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-15:00 — 18:30-00:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:30-00:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 18:30-00:00
Zondag Gesloten

Team

Jim’Mendy Chef
Olivier Monbailliu Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Zuid55

1220

Preus

1220

De Mangerie

1220