La Table d'Eric
1220

In het centrum van het dorpje Saint-Maur, nabij Doornik, is het alsof we in een natuurbubbel terechtkomen. Dit restaurant te midden van het platteland, dat in een imposant gebouw huist met een groot zomerterrras, werd onlangs overgenomen door Guillaume Libert. Als voormalige souschef van Eric Bonnet zal hij wellicht nog even de lijn aanhouden van zijn leermeester, terwijl hij intussen persoonlijke accenten toevoegt aan de gerechten op de kaart. Tijdens ons bezoek genoten we van een royale portie kaaskroketten met vederlichte textuur en een zeer goed uitgevoerd pakketje van sappige Poulet Noir de Bourgogne.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — Gesloten
Dinsdag 12:00-14:30 — Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:30
Zondag 12:00-14:30 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Tour Blanche

1220

Bistro Berto

1220

Hobo's

1220