La Ferme de Bonne Maman
1220

Deze voormalige familieboerderij werd charmant gerenoveerd en verwelkomde onlangs chef Jean-Philippe Watteyne. De bedoeling is een creatieve kookstijl brengen met hoofdzakelijk lokale producten die een aanvulling zijn op de brasseriekaart. We genoten van enkele eenvoudige gerechten die niettemin reeds zijn persoonlijke toets droegen, waaronder een escabeche van makreel met een variatie op uien en een forse moot kabeljauw met gekaramelliseerd witloof. Maar wie kon er weerstaan aan zijn signatuurgerecht? Mosselen met Duvel Tripel Hop Citra die heel verrassend en heerlijk friszuur smaakten.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Donderdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Zaterdag 12:00-14:30 — 18:00-21:30
Zondag 12:00-14:30 — 18:00-21:30

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

La Brasserie d’Eole

1220

Le Coq Wallon

1220

La Cour des Dames

1220