Back to search results

La Botte
1620

Met een frisser en strakker ogend interieur oogt La Botte een stuk eigentijdser en comfortabeler dan voorheen. Sommelier Gaspare Giacomazza dartelt nog altijd even energiek en goedgemutst tussen de tafels. Grote broer Peppe blijft zijn repertoire verfijnen met selectief gekozen ingrediënten die hij met flair en brio op smaak brengt. Nieuw signatuurgerecht in dat opzicht is carpaccio van gambero rosso di Mazara die hij aldaar rechtstreeks bij steeds dezelfde vissers inkoopt. Zowel de kop als de jus verwerkt de chef in tal van bereidingen waarmee hij fier dit uitzonderlijk schaaldier optimaal gebruikt. Opvallend is de zorg die Peppe Giacomazza aan de presentatie besteedt, waarbij diverse bereidingen aan tafel stijlvol worden afgewerkt. Zoals open ravioli van koningskrab met venkel en saffraan die finaal extra smaak en parfum krijgt door versgeraspte cedraat. Houd nog plaats voor een cannoli die gevuld is met Siciliaanse ricotta en Modica chocolade, eveneens afkomstig van hetzelfde eiland. De wijnselectie van gastheer en sommelier Gaspare garandeert steevast enkele mooie ontdekkingen uit de laars.

Openingstijden

Maandag 12:00-15:00 — 18:00-23:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-15:00 — 18:00-23:00
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:00-23:00
Zaterdag Gesloten — 18:00-23:00
Zondag 12:00-15:00 — 18:00-23:00

Team

Gaspare Giacomazza Eigenaar, Head Sommelier
Peppe Giacomazza Chef, Eigenaar

Awards

  • Italiaan van het Jaar 2017

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

De Kristalijn

16,520

Innesto

1620

JER

1620