Vader en zoon, Franky en Michael Vanderhaeghe kiest als keukenduo voor een rijke, royale klassieke keuken. Bij het aperitief krijgen we maar liefst zes amuses. Parel van oester met gedroogde gele kiwi is een echte smaakbom. Dip van vitello tonnato met gefrituurde kappertjes en geserveerd met krokantjes van olijf is zeer delicaat gemaakt. ‘Stutje gekapt’ (West-Vlaams voor boterham met gehakt vlees) met deconstructie van pickles is een must voor iedereen die West-Vlaanderen bezoekt. Verrassende combinatie van ‘coquilles en tortue’ en mooi gegaarde tongschar met kokkels en tom kha kai als zeer smakelijk voorgerecht. Hoofdgerecht is zorgvuldig bereid bladerdeeggebak met zwezerik, truffel en ganzenlever geserveerd met wintergroenten en saus van porto en madera. Tot slot twee verrassende en verfrissende nagerechten: texturen van appel met ijs van miso gevolgd door donkere chocoladetexturen met mousse van peterseliewortel en sorbet van kokos.