Back to search results

Hofke van Bazel
1520

Chef Kris De Roy verfijnt zijn signatuur de laatste jaren door meer plantaardig te werken. Hij blijft steeds op zoek naar vernieuwing, smaak en verfijning waarbij groenten voornamelijk uit eigen "hof" een belangrijke hoofdrol spelen. Naast een klassiek menu en een beperkte à la carte serveert hij een 100% green menu. We starten met vegetarische amuses zoals een Indonesisch geïnspireerd gebakje met crunch van gepofte rijst, vulling van bloemkool en topping van landskaviaar. Daarna crudo van wilde zeebaars en jus van dashi en tomaat in combinatie met scheermes. Dit alles is zeer verfijnd gebracht met crème van schaaldieren, dille en komkommer. Hoogtepunt is Bretoense artisjok met crème van pecorino, jus van waterkers én geschaafde herfsttruffel als sublieme afwerking. Klassieke wijnkaart met voornamelijk Frans en Italiaans werk. Suites zijn beschikbaar voor wie nog niet naar huis wil gaan.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 19:00-21:00

Team

Kris De Roy Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Nebo

15,520

Stable

1520

Jerom

1520