Back to search results

Hoeve de Bies
15,520

De Voerstreek onthult zich op het terras van deze 19de-eeuwse hoeve in al haar schoonheid. Het panoramische uitzicht over de vallei is werkelijk adembenemend. Chef Maurice Huynen hanteert een duurzame visie en zet het product centraal. Hij brengt hartverwarmende gerechten waarin hij zijn creativiteit gedoseerd laat spreken. We starten met lokale regenboogforel die hij volledig van kop tot staart benut. Zo combineert hij de filet met bouillon van de gerookte graten, waterkers en geraspte gedroogde forel. Sukade van Limburgs varken komt botermals met uitgediepte jus, spitskool en kelderspek. Even verleidend is perfect gegaarde kabeljauw met witte asperges, verrijkt met romige jus van daslook. Als verrassend slot gemarineerde pompelmoes met Peruaanse munt en sorbet van laurier. De enthousiaste, ontspannen en zeer gevatte service onder leiding van sommelier en gastheer Peterhans van Harinxma zorgt voor een extra aangename beleving. Net zoals de wijnkaart met vele Belgische referenties. Een hogere score en een derde koksmuts passen perfect bij dit plaatje.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-13:00 — 18:30-20:30
Zaterdag 12:00-13:00 — 18:30-20:30
Zondag 12:00-13:00 — Gesloten

Team

Marc Teuben Sommelier
Maurice Huynen Eigenaar, Chef
Peterhans van Harinxma Head Sommelier, Eigenaar, Gastheer

Awards

  • Terras van het Jaar 2023
  • Ontdekking van het Jaar 2020

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Lafarques

15,520

La Villa des Bégards

15,520

Didier Galet

1520