De Voerstreek onthult zich op het terras van deze 19de-eeuwse hoeve in al haar schoonheid. Het panoramische uitzicht over de vallei is werkelijk adembenemend. Chef Maurice Huynen hanteert een duurzame visie en zet het product centraal. Hij brengt hartverwarmende gerechten waarin hij zijn creativiteit gedoseerd laat spreken. We starten met lokale regenboogforel die hij volledig van kop tot staart benut. Zo combineert hij de filet met bouillon van de gerookte graten, waterkers en geraspte gedroogde forel. Sukade van Limburgs varken komt botermals met uitgediepte jus, spitskool en kelderspek. Even verleidend is perfect gegaarde kabeljauw met witte asperges, verrijkt met romige jus van daslook. Als verrassend slot gemarineerde pompelmoes met Peruaanse munt en sorbet van laurier. De enthousiaste, ontspannen en zeer gevatte service onder leiding van sommelier en gastheer Peterhans van Harinxma zorgt voor een extra aangename beleving. Net zoals de wijnkaart met vele Belgische referenties. Een hogere score en een derde koksmuts passen perfect bij dit plaatje.