Haut in Oostende is een echte aanwinst voor de culinaire scene. Gelegen op de 28ste verdieping van SKY Tower One biedt dit restaurant een modern en elegant interieur dat stijlvolle decoratie combineert met een warme, uitnodigende sfeer. De ruimte maakt gebruik van natuurlijke materialen en neutrale tinten, wat de aantrekkingskracht van de kust nog versterkt. Met grote ramen die zorgen voor veel natuurlijk licht en prachtige uitzichten op de haven, creëert Haut een feilloze setting voor een chique maar comfortabele eetervaring. Onder leiding van chef Dimitri Proost en maître Randy Degroote, is dit restaurant een primeur in België, waar je op bijna 100 meter hoogte kan lunchen of dineren. Het 360° panoramische uitzicht reikt ver over de Stad aan Zee en biedt een adembenemende ervaring. Wat het menu betreft, toont chef Dimitri zijn veelzijdigheid in gerechten met een moderne Franse basis doorweven met enkele Aziatische toetsen. Met gebakken langoustine, sublieme bisque en Japanse curry met gebrande bloemkoolroosjes toont hij zijn gevoel voor finesse en evenwicht. Haut is met een score van 15,5 en drie koksmutsen meteen ook onze Hoogste Nieuwkomer van het Jaar voor Vlaanderen.