Back to search results

Gillis
13,520

Gillis verwijst naar de stadsbouwmeester Gillis de Suttere, die in de vijftiende eeuw de plannen tekende voor de Grote Vleeshal in Gent. Eigenaar Bram Candries eert toegewijd het slagersambacht door hoogwaardige stukken vlees te serveren. Denk aan een mooi stuk gelakt Duroc buikspek met edamame en shiitake. Absoluut pronkstuk is 60 dagen gerijpte Txogitxu côte à l'os, geserveerd met seizoensgroenten en zeer geslaagde gratin dauphinois. Opvallend is de indrukwekkende wijnkaart met voorliefde voor zowel Noord-Italiaanse als Bourgondische wijnen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 18:30-21:00
Woensdag Gesloten — 18:30-21:00
Donderdag Gesloten — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-21:00
Zondag Gesloten

Team

Bram Candries Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Kin Khao - Thai Eatery

1320

Otium Cucina Italiana

1320

Midi

1320