Back to search results

Flamme
1320

In dit restaurant is de barbecue het middelpunt. De chef bereidt zijn gerechten met ingrediënten van lokale producenten: biogroenten van Terroirist, vlees van Dierendonck en versgebakken brood van Boulengier. We beginnen met gegrilde scheermessen met worst en koriander en gaan verder met gegrilde boerenkool, caesar dressing en hazelnoten. Een sappige contrefilet van Oedslach overgoten met een vierge saus rondt deze vurige maaltijd af en verdient een eerste koksmuts.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten — 19:00-22:00
Woensdag Gesloten — 19:00-22:00
Donderdag Gesloten — 19:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-22:00
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le 203

13,520

Anju

1320

Dolce Amaro

1320