Back to search results

De Poorterij
14,520

Chef Rudi Peters geeft groenten en kruiden een ereplaats. Zijn bereidingen zijn eenvoudig maar zeer gelaagd, met pure smaken en prachtige texturen. Zijn menu's dragen namen als 'Van tuin tot bord' en 'Natuur op je bord'. De prachtige moes- en kruidentuin vormt de basis voor de dagelijkse inspiratie voor een keuken met groenten in de hoofdrol. Zoals in een verfijnde tartaar van wortel met landkaviaar en zilte kruiden met dille en peterselie. Of in een strak gepresenteerde compositie van stevige schelvis en aantrekkelijk aangebakken knolselderijsteak, geroosterde hazelnoten en barbecuesaus.

Openingstijden

Maandag Diner
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch & Diner

Team

Patricia Winters Eigenaar, Gastvrouw
Rudi Peters Chef, Eigenaar

Awards

  • Groentemenu van het Jaar 2024

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

't Pure Genot

13,520

Ratatouille

1420

Vivendum

1620