De Kaai
1320

Aan de Suikerkaai in Halle geeft chef Christian Devreker al tien jaar in de geest van het kop tot graat gedachtegoed smaak en vorm aan een boeiende viskeuken. Hij gebruikt daarvoor een zeer uitgebreid en gevarieerd smaakregister. Goudbrasem brengt hij als ceviche met limoen, koriander en chili. Noordzeevis verwerkt hij tot een krachtige, genuanceerde soep of tot bouillabaisse verrijkt met rouille en croutons. Zalm komt licht gelakt met gewokte groenten en rijst. En voor de liefhebbers van nostalgisch klassiek werk zijn er gebakken zeetongen met frietjes of roggevleugels met kappertjes en aardappelpuree.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:30 — 18:30-22:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-14:30 — 18:30-22:30
Zaterdag Gesloten — 18:30-22:30
Zondag 12:00-14:30 — 18:30-22:30

Team

Christian Devreker Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Viticolo

1320

De Mayeur

13,520

Cinq

1320