De uitstekende reputatie van het prachtige Château du Mylord, waar culinaire kunst en een elegante service hand in hand gaan, heeft in die meer dan 40 jaar nog niets aan enthousiasme verloren. Wat sommigen ook mogen beweren, Jean-Baptiste Thomaes is nog lang niet klaar om zijn koksvest aan de haak te hangen, want nog steeds wil hij gasten gelukkig maken met de beste producten die hij op de meest nobele en respectvolle manier klaarmaakt. De kaart en het menu spreken voor zich, met daarop langoustine in twee bereidingen: subliem als een tartaar met een slaatje van wilde asperges, ‘truffelkaviaar’, guacamole, morieljes, avocado-citroensorbet en dashi, en eenvoudig gebakken en knapperig geserveerd met wortel geparfumeerd met dragon. Vervolgens is het de beurt aan gebraden lamsrug in korst van bospaddenstoelen met gegrilde witte asperges, intense jus van gekonfijte morieljes en enkele beetgare groenten: een heel precieze en hoogstaande creatie. Vooraleer we een keuze maken van de traditionele dessertwagen, nemen we eerst nog kaas. Onnodig te zeggen dat de wijnkelder een van de mooiste van het land is. Bovendien geeft sommelier Simon De Tavernier uitstekend en raak wijnadvies waardoor deze verfijnde keuken nog meer tot zijn recht komt.