Back to search results

CCnomie
1420

David Coisman staat bekend als een creatieve chef met liefde voor lokale producten. Zijn menu verandert maandelijks, naargelang de stemming van de chef en de zorgvuldig uitgekozen lokale producten die op dat moment op hun best zijn. De twee signatuurgerechten van de chef blijven altijd op de kaart staan: kroket van ossenstaart en vol-au-vent met kalfszwezerik. Tijdens ons bezoek vielen onze ogen op de gevulde lamscarré, met dauphine aardappeltjes en olijven, en op de filet pur Bocquillon van slagerij Lambot, geserveerd met een heerlijke pepersaus en knapperige frietjes. Een aanbeveling vanwege de gastvrijheid en excellente prijs-plezierverhouding. Er zijn ook zeven prachtige kamers beschikbaar om optimaal van de regio te genieten.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

David Coisman Chef, Eigenaar
Marie-Françoise Charlier Gastvrouw, Eigenaar

Awards

  • Prijs-Plezier van het Jaar 2022

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Restaurant abCd

1420

L'artiste

1420

La Cuisine d'un Gourmand

1420