Back to search results

Carcasse
1420

In Carcasse proeven we ambitie en expertise van een doorwinterde topslager gecombineerd met de energie van een beloftevol keukentalent. Chef Timon Michiels legde een knap parcours af bij toppers in binnen- en buitenland. Verfijning en samenspel van smaken toont hij in subtiele tartaar van rundvlees met zure room, radijs, komkommer en mayonaise met fijne kruiden. Rundstong van West-Vlaams rood combineert hij met pickles van bloemkool, mierikswortel en Parmezaanse kaas tot een harmonieus geheel. Een verhoogde quotering is meer dan verdiend.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Mondieu

14,520

M bistro

14,520

De Drie Ridders

1420