Back to search results

Carcasse
14,520

Aan tafel schuiven bij een topslager en kweker van een quasi verloren runderras. Zo kan men het onderscheidend karakter van Carcasse kort samenvatten zonder Hendrik Dierendonck in dezelfde zin te vermelden. Als drijvende kracht achter dit concept zorgt hij voor de grondstof om van tartaar van bavette van West-Vlaams rood rund gepresenteerd in een doorgezaagd bot iets heel bijzonders te maken. Of om aan tarte tatin van gebakken appel en bloedworst, gemaakt volgens de regels van de ambachtelijke slagerskunst, een bijzonder verfijnd en uniek karakter te geven. Een hogere score is op zijn plaats!

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Nils

1420

Mondieu

14,520

M Bistro

14,520