Beaucoup Belge
1320

In deze gezellige en eigentijdse eetgelegenheid worden zowel gerechten van bij ons geserveerd als creaties met meer mediterrane of Aziatische accenten. Dit geldt vooral voor de linguine die genereus wordt afgewerkt met vongole of de kabeljauw met op zijn Japans gekonfijte aubergine met miso en tempura van cavolo nero, een palmkool Noir de Toscane, die op boerenkool lijkt. De meer conservatieven onder ons kiezen wellicht eerder voor het stoofvlees van varkenswangen, frietjes en witloofsalade.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Beaucoup Fish

1320

Harvest

1320

Le Rossini

1320