Aan tafel gaan bij chef Arabelle Meirlaen blijft een ongewone beleving waarbij niet alleen de smaakpapillen verwend worden. Ze heeft oog voor haar omgeving die ze samen met haar ruime moestuin als natuurlijk decor mee in het totaalgebeuren betrekt. Daarnaast ontwikkelde ze een heel eigen stijl die ze zelf als intuïtief omschrijft en daarbij zelfs intimistische trekjes krijgt. Getuige daarvan zijn de verfijnde hapjes die elk op zich een decoratieve omkadering krijgen waarmee ze haar persoonlijke keuken benadrukt. Doorheen de seizoenen blijft zij verbazen met smaakvolle combinaties, zoals haar signatuur gerecht waarin rolletjes groenten uit de tuin, gemarineerd in een vinaigrette, geserveerd worden met een saus op basis van planten. Het loof wordt gecombineerd met smaakmakers die lange tijd een frisheid brengen in de mond, zoals gember, koriander en citroenverbena. Een gerecht dat evolueert met de seizoenen en ons beste ‘Groentegerecht van het Jaar 2022’. Lokale en ingevoerde topproducten wisselen elkaar zo harmonieus af in een rustbrengende sfeer met uitzicht op tuin en boomgaard waarbij haar echtgenoot en sommelier Pierre Thirifays steeds opnieuw aangename wijnreferenties combineert.