Moeiteloos studenten en flexi’s vinden? De Koolputten ontdekte hoe makkelijk dat kan via NOWJOBS!

14 jun. 2023

Bij De Koolputten in Waasmunster kan je proeven van een gastronomisch diner. Naast lekker eten kan je logeren in de B&B of genieten van een aperitief in de buitenbar. Er is ook een kunstgalerij en eventlocatie aanwezig. In de zaak kan je terecht voor een totaalbeleving in de horeca. Dat wil natuurlijk ook zeggen dat er voldoende personeel aanwezig moet zijn om alles draaiende te houden.  Zaakvoerder Peter Serneels koos voor een samenwerking met NOWJOBS en vond in no-time extra hulp via de app!  
 

Nood aan extra hulp
Drie jaar geleden had De Koolputten nood aan extra helpende handen en kwamen ze via-via bij NOWJOBS terecht. Via de app of het webplatform vind je snel en eenvoudig studenten en flexi-jobbers die staan te popelen om te werken in jouw zaak. Hierbij verloopt alles digitaal, jij plaatst enkel de vacature online en kiest de geschikte bijverdiener. NOWJOBS regelt de rest voor jou.  “Collega’s uit de horeca waren laaiend enthousiast over de app, dus planden we een kennismakingsgesprek in met NOWJOBS. Intussen zijn we drie jaar later en kunnen we de samenwerking een groot succes noemen”, vertelt Peter. 


Laagdrempelig en efficiënt 
De grootste voordelen van NOWJOBS zijn volgens Peter de laagdrempeligheid, snelheid en eenvoud van de app. “De app heeft zich in mijn ogen bewezen als zeer gebruiksvriendelijk en functioneel. De manier waarop je bijverdieners kan inschrijven, hoe de administratie geregeld is, de contracten, de verzekering, de uitbetaling van de kandidaten… Al deze praktische zaken worden voor ons geregeld door NOWJOBS en we zijn steeds met alles wettelijk in orde. Ook het proces om te registeren was heel gemakkelijk.”
 

Last-minute de ideale bijverdiener vinden
Wat heel belangrijk is voor Peter is de snelheid waarmee hij bijverdieners kan vinden via de app. In de horecasector komt het regelmatig voor dat je last-minute extra hulp nodig hebt. Ook daar is NOWJOBS de sleutel tot succes. Zo is het mogelijk om tot 30 minuten voor de shift een vacature in de app te plaatsen en de geschikte student of flexi te vinden. Je kan bij wijze van spreken een vacature plaatsen tussen twee serviezen door. “We zien dat er altijd snel reactie komt op onze vacatures”, aldus Peter. Gemiddeld ontvang je zo’n 15 sollicitaties om telkens de geschikte kandidaat te vinden voor de job. 
 

Enthousiaste bijverdieners 
Peter haalt nog een laatste belangrijk pluspunt van NOWJOBS aan en dat is dat de bijverdieners gemotiveerd zijn om te werken en dat ze de juiste skills op zak hebben. “Een win-win voor alle partijen. Daar komt nog eens bij dat je enorm veel mensen kan bereiken via de app. De keuze is onnoemelijk groot”, volgens Peter. Via NOWJOBS kan je dan ook rekenen op een uitgebreide database van meer dan 420.000 studenten en flexi-jobbers! Daarnaast is het niet enkel mogelijk om nieuwe bijverdieners te vinden, je kan ook je eigen studenten en flexi’s inschrijven via de app. Zo beheer je je volledige poule van bijverdieners op één plek. 
 

NOWJOBS als ideale partner  
Bij De Koolputten is de NOWJOBS-app ondertussen een onmisbare tool. Tijdens drukke evenementen vinden ze last-minute ideale bijverdieners via de app. Ook de eenvoud van de administratie en de ondersteuning van het NOWJOBS-team zijn doorslaggevend. Zo is de app 24/7 beschikbaar, maar ook het team is na de kantooruren, op weekends en feestdagen bereikbaar als je hulp nodig hebt. “Al moet ik eerlijk zeggen dat ik die dienst nog nooit nodig gehad heb. Maar het is belangrijk om te weten dat NOWJOBS er altijd is als er nood is, daar ben ik heel blij om”, concludeert Peter lachend. 

 

Ben je net zoals De Koolputten op zoek naar een totaaloplossing voor het vinden van de ideale bijverdieners? Dankzij de samenwerking tussen NOWJOBS en Gault & Millau krijg je 50 euro korting op je eerste contract via NOWJOBS. Klinkt goed? Registreer je nu

Meer Nieuws

10 straffe koffiebars aanbevolen door Gault&Millau inspecteurs

11 jun. 2024

Uitgebreide bierkaart - 7 locaties waar je als bierliefhebber moet geweest zijn

8 jun. 2024

Partnernews - Steek culinair van wal met Oceania Cruises

6 jun. 2024