The Chocolate Line

Als één van de meest zichtbare pioniers onder onze chocolatiers blijft Dominique Persoone het ambacht verder aanzien en betekenis geven. Werken met cacaobonen van eigen Mexicaanse plantage geeft het voordeel om het chocoladewerk een zeer persoonlijk karakter te geven. Wie zelf kan oogsten en de vruchten naar eigen inzicht kan laten fermenteren tot cacaobonen kan de finale smaak van chocolade zelf sturen. Fermentatie krijgt overigens als techniek in nieuw gecreëerd werk een bijzondere plaats. Zoals in een Tom fermentato, een compositie van gel van geklaarde en gefermenteerde tomaat met Mexicaanse chocolade, olijfolie, basilicum en zeezout.

Openingstijden

Maandag 10:30-18:30
Dinsdag 09:30-18:30
Woensdag 09:30-18:30
Donderdag 09:30-18:30
Vrijdag 09:30-18:30
Zaterdag 09:30-18:30
Zondag 10:30-18:30

Awards

  • Chocolatier van het Jaar 2023

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Pralinette

Chocolaterie Sukerbuyc

V-CHOCOLATIER by Sweertvaegher