MINA Handmade Chocolates

Meester-chocolatier Mina Apostolidis wil aan haar werk eigenheid geven door tal van ingrediënten en componenten zelf te maken. Denk aan een zure kersenlikeur en aan zelf geroosterde of gekaramelliseerde amandelen en pistachenoten. Verder kiest ze zorgvuldig andere smaakdragende kruiden en aroma’s zoals rozenwater uit Libanon of Iran. Haar oeuvre toont verder eigenheid met onder meer ‘lasures’. Dit zijn zeer dunne blaadjes gemaakt van Valrhona chocolade bewerkt met aparte abstracte tekeningen. Ze zijn rijk aan fijngeschakeerde smaaknuances dankzij gebruik van onder meer gekaramelliseerde of gezouten Kavala amandelen. Ook zogenaamde canapés geven aan haar collectie een sterk persoonlijk karakter.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten — 15:00-19:00
Donderdag Gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 11:00-19:00 — Gesloten
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Chocolatiers

Chez Blanche