Back to search results

The butcher's son
14,520

Sommige restaurants slagen erin om op korte tijd een klassiek gerecht met eigen signatuur neer te zetten. Zo geniet de royaal gepresenteerde vol-au-vent in ruim gepresenteerd korstgebak met kalfszwezerik, botersla en frieten van chef Bert Jan Michielsen van een uitermate stevige reputatie. Zijn repertoire is echter veel ruimer en toont meer gewaagde kantjes. Zoals een combinatie van krokant gelakt buikspek van Duroc met maatjes en peultjes als aangenaam voorgerecht. Daarna perfect gebraden Anjou duifje met zacht glanzende, licht zoete jus, worst van het billenvlees, erwten, champignons en lente-ui. Afsluiter is een rijke baba au rhum met luchtig geklopte chantillycrème die sommelier Luc Dickens afwerkt met een Brhum van Dada Chapel, een rum die nota bene in Gent wordt gestookt.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Bert Jan Michielsen Chef
Luc Dickens Sommelier

Our partners

Similar Restaurants

Ardent

1420

Het Gerecht

1420

Bar Bulot

1420