The butcher's son
14,520

Rond het type producten waarmee chef Bert Jan Michielsen zijn keuken bij voorkeur persoonlijkheid geeft, laat de restaurantnaam geen twijfel bestaan. Charcuterie en vlees in diverse vormen en bereidingen markeren zijn repertoire. Denk aan kroket van kalfswang die door zijn dunne korst en zeer smakelijke vulling bijna als een hartig taartje wordt ervaren. Daarbij goed gekozen texturen van peterselie en salade van knolselder. Of een bord gevuld met gerookte en gegrilde kalfstong naast krokant gebakken kalfshersenen en fijne hersensaus. Versgebakken madeleines en exquise chocolade van buurman Jitsk bij de koffie.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Bert Jan Michielsen Chef
Luc Dickens Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Bistro Vin d'Où

14,520

untitled.

14,520

Les Années Folles

14,520