The butcher's son
14,520

Sommige restaurants en chefs nemen hun tijd om een bekend gerecht naar een hoger niveau te tillen, andere zijn daar al vroeg op gefocust. Zoals chef Bert Jan Michielsen die met zijn presentatie van vol-au-vent extra bekendheid kreeg en wellicht heel wat collega-chefs inspireerde. Zijn oeuvre omvat uiteraard veel meer lekkers. Denk aan een eerder ongewone blanquette van lamsvlees met lentegroenten en gekruid met marjolein of aan wat we een culinaire triptiek rond het kalf durven omschrijven. Gegrilde en gerookte kalfstong serveert hij met krokante kalfshersenen en jawel, hersensaus.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Bert Jan Michielsen Chef
Luc Dickens Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Les Années Folles

1420

Ardent

1420

Het Gerecht

1420