Back to search results

Wilford T
14,520

Het pand van chef Tom Vermeiren langs de kade in Temse kreeg er een terras bij, wat zeker een meerwaarde is. Tegelijkertijd won de keuken aan dynamiek. Zowel de  chef als zijn vader zorgen voor een fijne, zorgzame service die de kwaliteit van de gerechten leuk kadert. Sappige bereiding van Europese kreeft met gefermenteerde en opgelegde wortel en sambal ervaren we als een zeer harmonieus geheel. Smaakrijke aardbeien uit Wépion komen met vers gedraaid en aan tafel geschept vanille-ijs, zacht geklopte slagroom en olie van munt als extra frisse toets. Een simpel maar o zo lekker en goed uitgevoerd dessert, met aandacht voor detail. Deze keuken verdient een hogere score.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Tom Vermeiren Chef, Owner

Our partners

Also recommended Restaurants

De Sonne

1220

Bar Coupé

1320

Het Moment

12,520