't Vijfde Seizoen
1520

Wat de keuken van chef Broes Tavernier onder meer onderscheidend maakt, is zijn passie om aan vegetarische gerechten minstens evenveel smaakkarakter te geven als aan zijn reguliere bereidingen. Een inmiddels klassieke tartaar van rode biet krijgt in ’t Vijfde Seizoen bijzondere aandacht waardoor het gerecht door zijn rijke smaken en texturen extra pleziert. Na een fijn geplette aardappel met hijiki en zure room kiest de chef voor shiitake uit Zandbergen. Onder meer verwerkt in een taartje en met biotomaatjes uit Ruddervoorde zet hij zo een verfijnd veggie gerecht op basis van lokale producten neer. Carnivoren laat hij niet in de kou staan. Ze kunnen kiezen uit echte rundstartaar met merg of bereidingen van kalfstong, kalfszwezeriken en côte à l’os.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Tuesday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Saturday 12:00-14:30 — 19:00-21:30
Sunday Closed

Awards

  • Great Value Award 2014

Our partners

Similar Restaurants

't Aards Paradijs

1520

Karel de Stoute

1520

Marcus

1520