Overtuigd van zijn missie blijft Chef Johan Segers in zijn gekende joviale, gemoedelijke stijl zijn gasten ontvangen. Zijn rustig en vooral appetijtopwekkend contact aan tafel met het opsommen van wat zijn keuken die dag ten beste heeft, is al even iconisch als het repertoire aan Fornuis klassiekers. Wie het voor de eerste keer meemaakt, zal de ervaring allicht niet vergeten. Vaste gasten worden bekoord door het innemend ontvangst dat als een ritueel mee het DNA én de sfeer van dit huis is gaan bepalen. We laten ons zoals steeds leiden door wat de chef zelf als beste suggestie voorziet. Calamares verschijnen puur en zacht gebakken zonder franje en met des te meer smaak op het bord. Zijn smaakrijke creatie van gehaktballetjes van kalfsvlees met wulken in een geconcentreerde bouillon blijft ook na vele jaren niets van zijn origineel, speels en frivoliteit te hebben verloren. Kalfsnier brengt hij met zachte cuisson en verder champignons en gebakken aardappeltjes als een elegante en rustieke compositie. Meesterlijk hoe hij smaken simpel vol enthousiasme en toewijding blijft verweven.