Al vanaf de opening in 2017 behoort het kleine restaurant van Adriana Zafiris en Frederic Chastro tot één van onze lievelingsadressen. De afgelopen maanden bevestigde dit koppel met vier nationaliteiten - zij is Grieks-Belgisch, hij Frans-Colombiaans - hun talent. De gerechten die ze voorstellen in dit mooie pand, met gedesignde lampen, een decoratief plafond en een open keuken, zitten telkens vol smaak. Zo combineren ze tartaar van langoustine, avocado, venkelkruid en erwtjes met een perfecte nantua saus. Lamsvlees zowel schouder als filet komt met kolokithakia courgette, een Griekse bereiding als taartje met kaas afgewerkt, salie en kaviaar van aubergine. En we kunnen het niet laten om het dessert van het Jaar 2020 terug te proeven. Wat een prachtige creatie rond chocolade, gezouten karamel, vanille-ijs, zeezout en olijfolie. Kleine maar gevatte wijnkaart en oh zo charmante bediening.