Wanneer je deze ingetogen en donkere ruimte waar de open keuken alle aandacht trekt en de borden geaccentueerd worden, binnenstapt, verandert de culinaire beleving in een waar zintuiglijk spektakel.Na enkele speelse amuses begint het diner centraal in de zaal rond een tafel die als het ware uit het plafond komt. Hier deelt men twee smaakvolle hapjes en ga je in interactie met de chef. Vanaf het eerste moment presenteert Luigi Esposito’s creatieve Italiaanse keuken zich verrassend. Het vervolg brengt dry aged hamachi met gerookte ricotta, een nieuwe interpretatie van de Napolitaanse ciccioli. De farfalle met brandnetels komt met een saus van gefermenteerde Parmaham, afgewerkt met een tuile in de vorm van een varken en smaak van ui. Als apotheose volgt coda alla vaccinara: cappelletti gevuld met ossenstaart, en intense saus van buffelmelk, gerookte boter en olie van lavas. Met verrassende borden en pure emotie, signeert men een “Cucina Moderna Italiana” met stijgende score. Een adres met ongelooflijk potentieel waar de creatieve kracht van de chef zorgvuldig gestroomlijnd dient te worden om nog hogere culinaire toppen te bereiken.