Sir Anthony Van Dijck
1320

In Sir Anthony van Dijck, midden in het oude centrum van Antwerpen, doen chef Jöran De Backer en gastvrouw Natalie Wuestenbergs al enkele jaren volop hun ding. Het prachtige complex in de Vlaaikensgang heeft na vijftig jaar restaurant nog niets van zijn magie verloren. De keuken is laagdrempelig en smaakvol. Makreel komt als mousse én als tartaar en wordt gevolgd door een perfect gegaarde krokante pladijsfilet voorzien van een intens sausje op basis van champignon. Gevulde kwartel krijgt een risotto met erwten mee en een vleesjus op basis van sherry. Afsluiten doen we met een bavarois van yoghurt en aardbeien.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Lunch & Dinner
Sunday Closed

Team

Jöran De Backer Chef
Natalie Wuestenbergs Hostess

Our partners

Also recommended Restaurants

Tazu

1320

Roji

1320

Arte

12,520