Back to search results

Sensum
15,520

Het open en stijlvolle interieur vormt het ideale kader voor de smaakcombinaties van chef Maurice de Jaeger en zijn team. Na een reeks verfijnde amuses volgen creatieve bereidingen die de kwaliteit van de producten benadrukken. De warme en de koude bereiding van coquille met boerenkool en zwarte look tonen hoe één product totaal verschillende smaakervaringen oplevert. Oester uit Grevelingen komt met zachte beurre blanc en waterkers, vergezeld van frisse oesterespuma met zee-egel en bergamot. De in koji gerijpte, mi-cuit gebakken zeebaars wordt gedurfd gecombineerd met pepersaus en diverse texturen van schorseneer. De gevarieerde wijnkaart dient als extra troef.

Opening hours

Monday Lunch & Dinner
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Closed
Friday Lunch & Dinner
Saturday Closed
Sunday Closed

Donderdag en zaterdag enkel private dining.

Team

Deborah Hellburg Head Sommelier, Hostess
Maurice De Jaeger Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Kruidtuin

1320

Rizoom

1520

Lys d'Or

1420