Back to search results

Sel Gris
1720

Hier eten blijft bijzonder, want je zit op de eerste rij van een tafereel dat elk uur, elk seizoen verandert: de Noordzee. Binnen wacht je een sobere maar luxueuze inrichting met veel grijstinten, veel design en veel comfort. Allemaal zaken waardoor de keuken van Frederik Deceuninck prachtig tot zijn recht komt. Fraaie producten van het seizoen worden omgeturnd tot eigentijdse creaties die evenwichtig zijn, met ingrediënten die elkaar perfect aanvullen. Hier wordt goed nagedacht en geproefd, chapeau. Intense smaken en perfecte gaartijden zijn kenmerkend, net zoals de vele frisse accenten die voor een meerwaarde zorgen en waardoor het tot helemaal op het einde spannend blijft. Na een reeks hapjes waarvan de smaakintensiteit in crescendo gaat, volgt een knappe combinatie van spinkrab, Holsteinrund, appel, zuring en wasabi. Ook de zomerree met truffel, kers, knolselderij, jonge prei, zilte plantjes en polenta is een voltreffer, een creatie waardoor je voelt dat deze chef zijn klassiekers kent. Het menu is sowieso een aanrader, want knap opgebouwd en perfect uitgebalanceerd. Attente service ook, nog een plus.   

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:30 — 19:00-20:30

Team

Frederik Deceuninck Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Zet'Joe

1720

Castor

1720

Vrijmoed

17,520