Sel Gris
1720

Frontaal gelegen op de zeedijk van Duinbergen ontvangt het team van chef Frederik Deceuninck hun gasten in een modern gestileerd en luxueus kader. Hij stuurt zijn mensen aan om alle gasten van bij aankomst tot vertrek echt te verwennen. Niet alleen met een hartelijke en attente bediening maar even goed met een collectie zeer verfijnde aperitiefhapjes. Samen met de uitgebreide selectie aan mignardises en buffetwagen met verfijnd chocoladewerk behoort dit tot het handelsmerk van Sel Gris. Die aanpak sluit dan ook naadloos aan bij de gerechten die de chef op tafel tovert waarbij finesse, diepgang en herkenbaarheid van het product centraal staan. Denk aan licht gekonfijte Canadese kreeft gecombineerd met terrine van beenham met waterkers en peterselie, naast witte asperges met crème van eigeel, crème van waterkers en poeder van peterselie en gedroogde ui. Als afwerking daarbij vinaigrette van platte kaas, yoghurt en olie van bieslook. Het geheel is een prima voorbeeld van zeer geslaagde smaakvariaties en een wisselend spel van texturen. Interessante en gevarieerde wijnkaart.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Saturday 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Sunday 12:00-13:30 — 19:00-20:30

Team

Dieter Ryckebosch Host, Head Sommelier
Frederik Deceuninck Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Cuines,33

1720

Zet'Joe

1720

Castor

1720