Maarten Bouckaert is een man van weinig woorden en des te meer een chef van daden. Hij vertelt zijn verhalen met fijn uitgesponnen gerechten waarin hij toegewijd zijn expertise legt. Altijd in functie van smaak en beleving, nooit uit visueel effectbejag. Hij kookt in functie van producten en hun eigenheid. Samen met gastvrouw Stefanie Vandewalle wil hij op die manier zijn gasten verwennen. En of ze daarin slagen met zowel een klassieke kaart en menu als een volledig vegetarisch samengestelde lunch of diner in meerdere gangen. Het sappige karakter van zeeduivel combineert de chef met artisjok, macadamianoten en toets van vermout. De typisch zilte en zoete aspecten van langoustine laat hij balanceren met yuzu, citroengras en garnituur van spitskool. Met miso en groene peper brengt hij zowel zwezerik als staartstuk van kalf volledig op smaak. Zacht exotische compositie rond yoghurt met lychee, vanille en kokosnoot of dame blanche bereiding die tot de top van het land behoort.